Geen trein maar bus op traject Zwolle-Kampen tussen woensdag 28 april t/m maandag 3 mei

Geen trein maar bus op traject Zwolle-Kampen tussen woensdag 28 april t/m maandag 3 mei

Van woensdag 28 april t/m maandag 3 mei vinden er werkzaamheden plaats op station Zwolle. In verband hiermee rijden er op een aantal trajecten van, naar en via Zwolle geen treinen maar bussen. De bussen van Blauwnet vertrekken tijdens de werkzaamheden allemaal vanaf Koggelaan aan de zuidzijde van het station ter hoogte van het Stadskantoor (en dus niet vanaf de gebruikelijke haltes op Hanzelaan).

Van woensdag 28 april t/m maandag 3 mei rijden er geen treinen tussen Zwolle en Kampen. Op dit traject worden bussen ingezet. De bussen die rijden in plaats van de trein rijden met lijnnummer 885. Kijk hier voor de vertrektijden van de bus op alle dagen tijdens deze periode.

Meer informatie over de werkzaamheden en het vervangende busvervoer vind je op keolisblauwnet.nl. Kijk voor de wijzigingen op de NS trajecten op ns.nl of voor de wijzigingen op de trajecten van Arriva (Blauwnet) op arriva.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *