Kampen Sociaal: volle prullenbakken verergeren zwerfafval

Kampen Sociaal: volle prullenbakken verergeren zwerfafval

Volle prullenbakken in binnenstad, winkelcentra en plantsoen zorgen er in toenemende mate voor dat er meer zwerfafval ontstaat. De fractie van Kampen Sociaal wil een schonere stad en heeft het college tot actie gemaand.

Fractievoorzitter Richard Boddeus is recent weer aangesproken door inwoners: ‘Sinds kort staan er grote reclamezuilen die de inwoners van Kampen er op moeten wijzen dat afval in de prullenbak hoort, dat is goed maar als tegelijkertijd de bakken uitpuilen heeft de campagne maar beperkt zin.’ De fractie van Kampen Sociaal wil daarom meer actie, Boddeus: ‘Iets vaker de prullenbakken legen scheelt een hoop zwerfafval, beperkt ongedierte en vermindert ergernissen onder de mensen.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *