Tulpen voor Kamper Verzorgingshuizen

Tulpen voor Kamper Verzorgingshuizen

De bewoners van verzorgingstehuizen in Kampen en IJsselmuiden werden vorig weekend in de bloemen gezet door de Lionsclub Kampen. Alle 440 inwoners van Myosotis, Margaretha, de Amandelboom, de Vijverhof en de Maarlenhof ontvingen een bosje voorjaarstulpen van de Kamper serviceclub.

Met de boeketten wil de Lionsclub Kampen de inwoners een lentegroet brengen. Volgens de president van Kamper Lionsclub, Erik-Jan van Oort, is de lente altijd een tijd vol optimisme. “Het afgelopen jaar was en is voor iedereen moeilijk, maar nu is er echt uitzicht op een einde van die moeilijke tijd. Dat positieve gevoel willen we overbrengen met de boodschap daarbij dat we hen niet vergeten.”

De Lionsleden waren ‘s ochtends al bij het krieken van de dag begonnen met maken van de boeketten. Van Oort vindt het wel jammer dat ze deze duizenden tulpen niet persoonlijk kunnen uitdelen “Dat zou natuurlijk veel gezelliger zijn. Nu leveren we de boeketten bij de instellingen en de medewerkers verspreiden dan de lenteboeketten onder alle bewoners.”

Het initiatief van De Lionsclub Kampen sluit aan bij de Internationale Lionsdag op 10 april. Op die dag komen de Lions overal ter wereld in actie voor een goed doel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *