Dorpsspreekuur in IJsselmuiden

Dorpsspreekuur in IJsselmuiden
Foto © KampenLive

A.s. donderdag 18 maart is er na een jaar weer een dorpsspreekuur in IJsselmuiden. Wijkagent Jolanda van ‘t Veen en wijkverbinder Heidi Nieuwenhuis zijn aanwezig om al je vragen of ideeën voor of over de buurt te bespreken.

Het dorpsspreekuur is alleen bedoeld voor mensen uit IJsselmuiden en werd voorheen gehouden in Het Lokaal in IJsselmuiden. Dit jaar kan dat helaas niet en wordt het online gehouden. Wijkverbinder Heidi Nieuwenhuis: ‘We missen de gesprekken met de inwoners van IJsselmuiden. Heb je een vraag of een idee voor jouw straat of buurt, dan kun je hier terecht.’ Ook bepaalde kwesties die specifiek voor de wijkagent zijn kun je er aangeven.

In het verleden zijn er hele leuke initiatieven geweest. Vogelhuisjes maken, moestuin aanleggen in de straat of een steiger aanvragen langs de sloot zodat de kinderen makkelijk in een bootje kunnen stappen of kunnen vissen.

Maak je je zorgen over je buurt of wil je graag je idee voorstellen, meld je aan voor het dorpsspreekuur op donderdag 18 maart tussen 13.00 en 14.00

Aanmelden voor woensdag 17 maart 12.00: wijkverbinderijsselmuiden@kampen.nl. Je ontvangt dan een deelnamelink en een handleiding waarmee je op de afgesproken tijd kunt inloggen op MS Teams.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *