Full Color Festival jubileumeditie op 20 en 21 augustus 2021

Full Color Festival jubileumeditie op 20 en 21 augustus 2021
Foto © EvP

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 augustus 2021 vindt de jubileumeditie van het Full Color Festival plaats. Over precies 6 maanden vieren ze de 25e editie van het Full Color Festival samen met iedereen, in het Stadspark in Kampen! Hoe ze dat doen zal de komende periode duidelijk worden, maar dat het een feestje wordt is zeker!

De organisatie van het Full Color Festival heeft besloten het festival te verplaatsen naar augustus, omdat de kans dat er tegen die tijd weer evenementen plaatsen mogen vinden groter is dan in juni. Het festival, dat in 2020 haar jubileum zou vieren, zal bestaan uit de bekende ingrediënten van muziek, theater, kinderactiviteiten en culturele ontmoetingen. Daarmee is het Full Color het kleurrijkste evenement van Kampen en daar zijn ze trots op!

Volg de socials van Full Color voor de meest actuele updates de komende tijd en ze zien iedereen graag over een half jaar om samen te genieten van al het moois dat ons allemaal verbindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *