Winnaars puzzeltocht Kampen Sociaal bekend

Winnaars puzzeltocht Kampen Sociaal bekend

De puzzeltocht die de politieke partij Kampen Sociaal bedacht had, langs historische gebouwen in de binnenstad van Kampen, heeft drie winnaars opgeleverd. Tientallen kinderen hebben met hun ouders of grootouders de puzzeltocht gelopen en daarmee was de tocht een succes.

Vrijdagmiddag overhandigde fractievoorzitter Richard Boddeus de prijzen. Silke Bouma won een waardebon van Home of Entertainment, Laeticia Langebeeke kan speelgoed uitzoeken bij Intertoys en Luuk Pikkert mag stripboeken gaan lezen, hij won een bon van stripboekhandel de Fantast.

Alle oplossingen die binnen kwamen waren goed. De puzzeltocht kan nog steeds gelopen worden en is te vinden op de facebookpagina van Kampen Sociaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *