Buitenschool in het Groene Hart

Buitenschool in het Groene Hart

Kinderen die buiten spelen met anderen, in groepen dingen leren en de wereld om zich heen ontdekken? En ouders die een middag rustig kunnen werken of even tot zichzelf kunnen komen. Het klinkt als iets uit een ver verleden, maar dankzij Buitenschool wordt het komende weken realiteit in het Groene Hart.

Door de lockdown zitten veel mensen in niet-cruciale beroepen in een lastige spagaat. Aan de ene kant gaat hun werk door met videocalls en vergaderingen, terwijl ze op de achtergrond ook hun kinderen moeten helpen met hun schoolwerk. Om deze groep mensen tegemoet te komen organiseert Stichting Wijz in samenwerking met de organisaties in het Groene Hart van Kampen elke dinsdag- en donderdagmiddag Buitenschool.

Elke middag is er voor basisschoolkinderen een heel scala aan activiteiten. Hulp bij school en huiswerk, maar ook samen buiten de natuur van het park ontdekken en culturele activiteiten behoren tot de mogelijkheden.
Aanmelden kan telefonisch bij Anne-Louise Sikkema op telefoonnummer 06-83690516 of per e-mail: al.sikkema@welzijnkampen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *