Kampen Sociaal komt met puzzeltocht

Kampen Sociaal komt met puzzeltocht

Het zijn moeilijke tijden voor iedereen tijdens de lockdown in deze coronacrisis. Beperkt bezoek, lege winkelstraten en gesloten scholen maakt dat we in een bijzondere tijd leven. Om het leed iets te verzachten bedacht fractievoorzitter Richard Boddeus van Kampen Sociaal een puzzeltocht voor de bovenbouw van de basisschool.

De puzzeltocht leidt langs historische gebouwen in de binnenstad van Kampen, Boddeus: ‘Het thuisonderwijs valt best zwaar voor kinderen en hun ouders, deze puzzeltocht geeft een welkome afwisseling, kan heel goed coronaproof gelopen worden en is ter lering en vermaak. Bovendien verloten we drie waardebonnen die besteed kunnen worden bij Kamper ondernemers.’ Start en einde is bij ‘De jongen met de vis’ aan het begin van de IJsselkade.

De puzzeltocht is te vinden op de facebookpagina van Kampen Sociaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *