Help mee voor de aanschaf van een AED

Help mee voor de aanschaf van een AED

Afgelopen zaterdag is Steege’s erf een actie gestart om geld in te zamelen voor de aanschaf van een AED (automatische externe defibrilator). Met de aanschaf is veel geld gemoeid en op deze manier hoopt Steege’s erf dit te kunnen bekostigen.

Steege’s erf wil graag een AED aan de buitenmuur, omdat zij aan een drukke wandel- en fietsroute in het buitengebied van Kampen liggen. Als er nu iemand hartproblemen krijgt is er geen AED in de buurt. In onderstaande video legt eigenaresse, Bianca van der Steege, van Steege’s erf uit wat de actie precies inhoudt.

Wilt u meer informatie dan kunt u een kijkje nemen op de website:  steegeserf.nl  of op de Facebookpagina van Steege’s erf:  https://www.facebook.com/RustpuntenPluktuin/posts/2804334139809284

 

Video: Yrsa Kattenberg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *