Complimenten Burgemeester Koelewijn voor horeca vanwege ‘stille’ Oudestraat

Complimenten Burgemeester Koelewijn voor horeca vanwege ‘stille’ Oudestraat

Burgemeester Koelewijn  laat via social media weten enigszins tevreden te zijn met het verloop van de afgelopen zaterdagnacht.

Ook vond Koelewijn het boeiend om te zien hoe de politie bij inzet met inwoners en intern communiceert. “Om 00.00 uur een stille Oudestraat! Compliment aan de horeca. 22.00 u alles dicht. Wel om 1.00 u eind aan ketenfeesten gemaakt” Twitterde de burgervader.

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen mogen Eet- en drinkgelegenheden tot 21.00 uur klanten binnen laten, om 22.00 uur moet de zaak gesloten zijn. Het maximale aantal bezoekers binnen is 30 personen per ruimte en buiten 40 personen (inclusief kinderen, exclusief personeel). Er moet voldoende ruimte zijn om 1,5 meter afstand te houden. Iedereen heeft een vaste zitplaats. Gasten mogen niet van plek wisselen of dansen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *