Afscheidsdienst Nederlands Gereformeerde dominee Wout van Dijk

Afscheidsdienst Nederlands Gereformeerde dominee Wout van Dijk

Op zondag 27 september 2020 neemt ds. Wout van Dijk afscheid van de Nederlands Gereformeerde Kerk (NGK) te Kampen. Hij is daar 8,5 jaar predikant geweest. Het afscheid markeert tevens zijn pensioen, de dominee gaat met emeritaat.

Vele Kampenaren zullen de van origine Bunschoter Wout van Dijk kennen als visbakkende dominee tijdens het befaamde F’nallusfeest, de jaarlijkse rommelmarkt en festival voor het zendingswerk van de kerk.
Ds. Wout van Dijk diende eerder de Nederlands Gereformeerde gemeenten van Hattem (1990-1997 ) en van Wezep (1997-2012), waar hij zijn predikantenloopbaan begon.

Afscheidsdienst
Op zondag 27 september 2020 vindt er een afscheidsdienst plaats van ds. Wout van Dijk en zijn vrouw. Vanwege corona is deze dienst in de Nieuwe Kerk te Kampen alleen toegankelijk voor leden van de NGK Kampen. De dienst, die om 17.00 uur begint, is wel live te volgen via YouTube en Kerkdienstgemist.nl (“Nederlands Gereformeerde Kerk Kampen”).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *