Erwin Nyhoff weekend bij de Vier

Erwin Nyhoff weekend bij de Vier

Het hoge woord is er uit, 19 en 20 september is het zover! Erwin Nyhoff weekend bij de Vier in Kampen!

De singer/songwriter werd opnieuw bekend door zijn deelname aan The Voice of Holland van RTL4. Hij eindigde in de finale als derde. Erwin werd in de jaren ’90 al bekend met zijn band The Prodigal Sons.

Wil jij erbij zijn? Reserveer dan snel! Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus vol = vol
Zaterdagavond om 21.30 uur is de aanvang en de inloop voor deze avond is vanaf 21.00 uur.
Voor de zondagmiddag is de aanvang 15.00 uur en inloop vanaf 14.30 uur.. De entreeprijs bedraagt €15,-

Wilt u reserveren? Kunt u bellen naar: 06-50207693 de betaling moet vooraf worden voldaan.
Wel zijn er natuurlijk een aantal richtlijnen waar u zich aan moet houden:

Blijf zoveel mogelijk zitten en laat stoelen, krukken en tafels staan. Wij hebben dit volgens RIVM richtlijnen ingedeeld. Bediening komt bij u aan tafel. Alles wordt coronaproof opgesteld, dus volgens de richtlijnen van het RIVM.

Erwin is de laatste tijd druk met zijn “CORONA CADILLAC CONCERTS”: “Al lang speel ik met het idee 2 van mijn grote passies bij elkaar te brengen. Muziek en mijn oude Cadillac. Hiermee maakten we al een begin toen mijn goede vriend Berrie Jansen tijdens mijn ‘Kings of Rock’N’Roll’ theatertour 2 schitterende ‘Classic Cars’ beschikbaar stelde. Dit was ook het laatste zetje wat ik nodig had om zelf een Cadillac te kopen. Ik wilde dit al mijn hele leven maar wist ook dat het niet verstandig zou zijn (en dit bleek ook …) want het heeft me flink wat bloed/zweet/tranen/tijd en geld gekost voordat ik de Cadillac ‘steady’ in de benen had…. Het blijft natuurlijk een museumstuk van 62 jaar oud dus kom je wel eens wat tegen!” Aldus de goedlachse Nijhoff.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *