Getuigen gezocht ongeluk Ramspolbrug

Getuigen gezocht ongeluk Ramspolbrug

De politie zoekt getuigen van de kop-staart-botsing op de Ramspolbrug op donderdag 6 augustus rond 16.25 uur. Het opsporingsteam verkeer Midden-Nederland doet onderzoek naar het ongeval en komt graag in contact met mensen die gezien hebben wat er gebeurd is.

Heeft u gezien wat er is gebeurd en heeft u nog niet gesproken met de politie? Of heeft u mogelijk beelden? Dan komt de politie graag met u in contact, bel dan 0900 8844.

Op de N50 ter hoogte van de Rampolbrug trof de politie drie voertuigen aan die met elkaar in botsing zijn gekomen. Het voorste voertuig was een vrachtwagen, gevolgd door twee personenauto’s.  De Hulpdiensten waren snel bij het ongeval aanwezig.
De politie heeft ter plaatse getuigen gesproken en doet onderzoek. Ook de brandweer en een traumaheli waren aanwezig om de slachtoffers te helpen. De brug is enige tijd afgesloten geweest zodat hulpdiensten hun werk konden doen.

Slachtoffers
Alle vijf de inzittenden van de middelste auto zijn naar het ziekenhuis gebracht. Het gaat om drie volwassenen van 38, 66 en 67 jaar en twee jonge kinderen, allen uit Dronten. Ook de bestuurder van de achterste auto – een 52-jarige man uit de gemeente Steenwijkerland – is naar het ziekenhuis gebracht. Hij zal gehoord worden als verdachte. Alle betrokkenen zijn buiten levensgevaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *