‘Thuisblijvers krijgen bij een vloer van Floorever all-inclusive service’

‘Thuisblijvers krijgen bij een vloer van Floorever all-inclusive service’

Door Alex de Jong @ Attest Communicatie

‘Nu we vanwege corona allemaal een stuk voorzichtiger moeten zijn, zijn buitenlandse vakanties ‘not done’’, vertelt Bert-Jan Postuma van Floorever. ‘Dus kiezen mensen massaal voor een all-inclusive vakantie thuis.’ Voor menigeen staat een nieuwe vloer bovenaan het verlanglijstje. ‘Wij kunnen dat, om in vakantietermen te blijven, all-inclusive leveren’, klinkt het. Kortom: dat wordt genieten deze vakantieperiode.

Het is topdrukte bij Floorever. Natuurlijk omdat ze de ‘onbetwiste nummer 1 in PVC vloeren’ zijn, maar ook omdat mensen – vanwege corona – massaal thuis blijven. Even geen bergtochten in Kroatië, niet bakken op het Spaanse strand of eilandhoppen in Turkije of Griekenland. Nederland blijft massaal thuis. Menigeen besteedt het vakantiegeld nu aan een nieuwe vloer of aan nieuwe raamdecoratie, merken ze bij Floorever. ‘Want als je dan toch thuis moet blijven, dan kun je het maar beter extra gezellig maken.’

 

Bewezen all-in concept
Corona zorgde ervoor dat we maandenlang noodgedwongen thuis moesten zitten. ‘Juist dan valt je op dat de vloer niet meer zo leuk is’, weet Bert-Jan. ‘Of dat de raamdecoratie minder goed het zonlicht afschermt van je thuiswerkplek, dan je zou willen. Juist door veel thuis te zijn, zie je al snel dingen die je graag anders wilt.’ Wie bij Floorever (met vestigingen in Kampen en Zwolle) aanklopt, krijgt bovendien echt waar voor zijn geld. ‘We bieden al vanaf het begin van ons bestaan een voordelig all-in concept. Onze vakmensen egaliseren de ondergrond, leggen de ondervloer, leggen vakkundig de door de klant gekozen vloer en maken het als men dat wil, helemaal af door de vloer van passende plinten te voorzien.’

Floorever biedt alles voor een mooi gestoffeerd (t)huis. Het aanbod loopt van laminaat tot vinyl, van PVC tot tapijt, van gordijnen tot raamdecoratie. Deze komende weken biedt Floorever bijzonder mooie aanbiedingen om je huis extra aantrekkelijk een metamorfose te geven. ‘Daarmee is het geen straf om ook de komende maanden lekker thuis te zijn’, weet Bert-Jan.

Advies op maat
Floorever adviseert de klant graag in de zoektocht naar het voor hem meest passende vloertype. ‘Tenslotte baseer je je keuze op meer dan kleur alleen. Menigeen weet het verschil niet tussen een PVC-vloer of een vloer van vinyl. Kortom: we hebben bij Floorever een belangrijke adviserende rol.’ Het verlenen van deskundig advies is en blijft een sterk punt van deze vloerenspecialist. Daarnaast gaan ze bij Floorever altijd net een stapje verder dan je zou denken. ‘We willen het de klant graag bijzonder goed naar de zin maken. Dat betekent dat we de klant willen behandelen zoals we zelf ook graag behandeld willen worden.’ Sterk punt is bovendien dat er uit voorraad geleverd kan worden.

Floorever Kampen
Ambachtsstraat 29
8263 AJ   KAMPEN
Tel: 038 – 33 33 77 0
E-mail: kampen@floorever.nl

Floorever Zwolle
Wipstrikkerallee 35
8023 DS ZWOLLE
Tel: 038 – 453 56 44
E-mail: zwolle@floorever.nl

www.floorever.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *