Stadspark Kampen vandaag toneel levende standbeelden

Stadspark Kampen vandaag toneel levende standbeelden
Foto © KampenLive

Vandaag van 11.00 tot 17.00 uur was in het park tussen de Broeder- en de Cellesbroederpoort een route te volgen waarin levende standbeelden waren te bewonderen. Deze levende standbeeldenroute was georganiseerd door Ventura.

Hieronder een foto-impressie van wat er zoal te zien was. Mocht u dit nu gemist hebben: 26 juli, 2, 9 en 26 augustus kunt u de standbeelden ook nog bewonderen. Iedere week zijn er andere beelden te zien.

Eén tip: neem kleingeld mee. Gooi je een muntje in de hoed die voor de ‘beelden’ staat dan komt het standbeeld in beweging. Dit leidde vandaag regelmatig tot verrassende bewegingen en grote hilariteit bij de bezoekers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *