Coronaproof Stadsgids App voor Kampen

Coronaproof Stadsgids App voor Kampen

Veel mensen vieren deze zomer vakantie in eigen land. Ook Hanzestad Kampen verwacht meer bezoekers dan gebruikelijk. Om hen hartelijk én veilig te ontvangen is een coronaproof app ontwikkeld. Met gespreide wandelroutes en speurtochten, voordeelacties en een overzicht van evenementen die wel doorgaan.

9 verschillende routes
Voor Insta-fanaten is de Selfieroute ontwikkeld, maar in de app zitten ook een ambachtelijke route langs bijzondere winkels en ambachten, een speurtocht door het Stadspark en nog veel meer. Je kunt ook met de app de interactieve Hanzeroutes lopen en van bankje naar bankje wandelen voor bijzondere filmpjes over 75 jaar vrijheid: “songs of freedom”.
Citymarketeer Roeland Tameling: “In totaal staan er wel 9 verschillende routes in de app. En daarmee wil de stichting Kampen Partners ook bijdragen aan een optimale spreiding van bezoekers aan Kampen.”

Voordeel
De app bevat verschillende voordeelcoupons van winkels en horecazaken in Kampen. Tameling: “Zo krijg je bijvoorbeeld bij Eetkamer De Tijd korting op je Flammkuchen en 20% korting op de gehele collectie van Damesmode Catootje.” Ook kun je met de app binnenkort korting krijgen op huurfietsen, vaartochtjes, excursies en ander vermaak.

Gratis download
De app draagt ook met haar evenementenkalender bij aan druktespreiding. Op maandag, dinsdag en woensdag is het rustig tot redelijk druk in de binnenstad. Daarom zijn juist op deze dagen meer leuke dingen te doen. Roeland Tameling heeft praktische tips voor toeristen: “Kijk voor meer informatie over de coronamaatregelen op www.hoeravoorkampen.nl, reserveer tickets voor je activiteiten in Kampen via www.visitkampen.nl/zomer en download de Kampen Stadsgids app gratis via de Appstore of Google Play.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *