Slam! DJ Tom van der Weerd en wethouder Holtland openen ParkLounge Kampen op 18 juli

Slam! DJ Tom van der Weerd en wethouder Holtland openen ParkLounge Kampen op 18 juli
Foto © KampenLive

Bekende Kampenaar en dj Tom van der Weerd van SLAM! opent samen met wethouder Albert Holtland op zaterdagavond 18 juli om 20.00 uur  de ParkLounge Kampen, in aanwezigheid van jongeren, Welzijn Kampen en wijkagent Jean Louis Becker.

De afgelopen dagen is er samen met kinderen en jongen van 12 tot 16 jaar onder leiding van medewerkers van Welzijn Kampen en gemeente Kampen hard gewerkt aan de inrichting van de ‘hangplek.’ Ook zijn en worden de nodige faciliteiten aangebracht. Het terrein is na de opening de zomerperiode toegankelijk voor jong en oud. De ParkLounge Kampen komt voort uit het landelijke project ‘Jeugd aan zet’ dat onderdeel is van het programma maatschappelijke diensttijd (mdt) van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS).

Tijdens de opening die voor iedereen toegankelijk is, verzorgen De FeestMeesters een hapje en een drankje. Ook is het mogelijk om vanuit een heteluchtballon een kijkje te nemen over het terrein van ParkLounge Kampen in het stadspark.

Wanneer: zaterdag 18 juli 2020
Hoe laat: vanaf 20.00 uur
Waar: Terrein voormalige zwembad, stadspark Kampen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *