Landtong Seveningen vanaf vandaag afgesloten voor publiek

Landtong Seveningen vanaf vandaag afgesloten voor publiek

De gemeente Kampen heeft besloten om met ingang van vrijdag 29 mei 18.00 uur de landtong bij Seveningen en het terrein rondom de bunker aan de IJssel af te sluiten. Het gebied is voorlopig niet toegankelijk voor publiek.

De gemeente laat borden plaatsen. Politie en het team Toezicht en handhaving van de gemeente gaan toezien op het toegangsverbod. Het overtreden daarvan levert een boete op van 390 euro en voor minderjarigen 95 euro.

“In de dagen rond Hemelvaart werd het onverantwoord druk in dit gebied. We willen voorkomen dat er de komende dagen samenkomsten plaatsvinden die in strijd zijn met de noodverordening vanwege corona. Ook zitten we niet te wachten op vechtpartijen of andere incidenten door teveel mensen op een kluitje”, laat burgemeester Bort Koelewijn weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *