Cameratoezicht fietsenstallingen aan de Oudestraat

Cameratoezicht fietsenstallingen aan de Oudestraat
Foto © KampenLive

De gemeente Kampen gaat de overdekte en bewaakte fietsenstallingen aan de Oudestraat binnenkort voorzien van camera’s. Deze maatregel is genomen om de veiligheid van de fietsenstalling te vergroten en diefstal te voorkomen. Ondanks de toevoeging van cameratoezicht blijft er personeel aanwezig om toezicht te houden.

De fietsenstalling is dagelijks geopend van 8.30 uur tot 18.00 uur. Voorheen hielden BOA’s (Buitengewoon Opsporingsambtenaren), samen met het huidige personeel, direct toezicht op de fietsenstalling. Echter, de BOA’s zijn recentelijk verhuisd naar een pand aan de Gildestraat, waardoor het bewaken van de fietsenstallingen voor hen lastiger is geworden vanwege de grotere afstand naar de binnenstad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *