Auto in de sloot op Kamper Melmerweg

Auto in de sloot op Kamper Melmerweg
foto Marco Westendorp © KampenLive

Zondagmiddag aan het eind van de middag, werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een “ongeval met letsel” aan de Melmerweg in Kampen. Ter plaatse troffen zij een taxi aan die in de naastgelegen sloot was beland. De omstandigheden die hebben geleid tot dit incident blijven vooralsnog een raadsel.

Hulpverleners, waaronder politie, brandweer en ambulancepersoneel, kwamen snel ter plaatse. De reden waarom de auto in de sloot belandde en de exacte omstandigheden rondom het incident blijven tot nu toe onbekend. De politie is begonnen met een onderzoek.

Een ambulance werd ter plaatse geroepen om de onfortuinlijke bestuurder te controleren op mogelijke verwondingen. Gelukkig kon de bestuurder met assistentie van een omwonende uit de auto komen voordat medische hulp arriveerde. Verdere details over de gezondheidstoestand van de bestuurder zijn nog niet vrijgegeven. De man ging met de ambulance mee voor verdere controle in het ziekenhuis.

foto Marco Westendorp © KampenLive

Hoewel de Melmerweg kortstondig gedeeltelijk werd gestremd om de hulpverlening mogelijk te maken, is de weg inmiddels weer vrijgegeven voor verkeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *