Politie houdt tweede verdachte aan in onderzoek naar overlijden van Maas van den Heuvel

Politie houdt tweede verdachte aan in onderzoek naar overlijden van Maas van den Heuvel
Foto © Marco Westendorp

In een grootschalig politieonderzoek naar het tragische overlijden van Maas van den Heuvel en een gewelddadige woningoverval in Epe, heeft de politie vandaag opnieuw een cruciale doorbraak bereikt. Vandaag, dinsdag 16 januari, zijn er in zowel Kampen als Rotterdam verschillende acties uitgevoerd, waarbij een 22-jarige man werd aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij deze ernstige misdrijven.

De verdachte, wiens identiteit voorlopig niet wordt vrijgegeven, wordt in verband gebracht met zowel het overlijden van Maas van den Heuvel als de gewelddadige woningoverval in Epe.

Maas van den Heuvel, wiens dood de lokale gemeenschap diep heeft geschokt, kwam om onder verdachte omstandigheden. De politie heeft nog geen verdere details vrijgegeven over de exacte omstandigheden van het overlijden, maar benadrukt dat het onderzoek in volle gang is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *