Premières van CODE Hanze achter de rug, reacties op de film enthousiast

Premières van CODE Hanze achter de rug, reacties op de film enthousiast

“Ik ben naar de publiekspremiere geweest en wat een leuke film is CodeHanze! Prachtige beelden van Kampen en de andere Hanzesteden en een spannend verhaal met veel humor. Groot compliment voor al die vrijwilligers en sponsors die dit mogelijk hebben gemaakt!!”

CODE Hanze is een ruim twee uur durend filmspektakel vol actie en humor en doorspekt met prachtige beelden van Hanzestad Kampen.

Wil jij nog iets leuks doen komende weken? Reserveer dan tickets voor tweede speelfilm die heel Hanzestad Kampen samen maakte samen met meer dan 150 mensen! Deze speelfilm maakt een knipoog naar de oude Hanzetijd maar wordt ook zeker James Bond en Austin Powers en is echt een heerlijke avond uit.

Deze film is net als CODE Kampen zonder budget gemaakt dankzij het enthousiasme van tientallen mensen die locaties beschikbaar stelden. Van vliegtuig tot woonhuis, van speedboot tot bedrijfsloodsen. Je kunt het zo gek niet bedenken.

Reserveer nu jouw tickets via www.codekampen.nl

Bekijk Hier de trailer

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *