Bijzonder buitenconcert Wilsum 700 op zaterdag 1 juli

Bijzonder buitenconcert Wilsum 700 op zaterdag 1 juli

Wilsum – Op zaterdag 1 juli vindt er een bijzonder buitenconcert plaats in het pittoreske Wilsum, ter ere van het 700-jarig bestaan van de stad. Het lokale harmonieorkest CMV Euphonia heeft in samenwerking met de gerenommeerde componist Rob Goorhuis een speciaal muziekstuk laten schrijven, waarin het koor Euphonion Singers een prominente rol speelt. Het muziekstuk belicht diverse aspecten van de rijke geschiedenis van Wilsum.

Het langverwachte concert zal plaatsvinden aan de oevers van de majestueuze IJssel. Speciaal voor deze gelegenheid wordt er een tent met een podium opgebouwd aan ‘t Heuft, onderaan de Veerweg (de Loswal). Stelt u zich eens voor: een avond vol prachtige muziek, de zwoele wind die door uw haren waait, en de mogelijkheid om te genieten van adembenemende dronebeelden en historische foto’s van Wilsum op een scherm van 4,5 meter breed en 2,5 meter hoog. Kortom, dit belooft een betoverend en uniek concert te worden.

De aanvang van het concert is gepland om 20:00 uur. Naast het uitvoeren van het speciaal gecomponeerde stuk “Wilsum 700”, zal de avond feestelijk worden afgesloten met vrolijke muziek die perfect past bij een hopelijk zonnige zaterdagavond. Bij dit spetterende slotstuk zal de getalenteerde zangeres Marye van Dijk haar medewerking verlenen, waardoor het publiek nog meer in de feeststemming zal komen.

Kaarten voor dit unieke concert zijn verkrijgbaar voor slechts €5,- per persoon en kunnen worden aangeschaft via de website www.euphoniawilsum.nl. Wees er snel bij, want het belooft een drukbezochte avond te worden waarbij liefhebbers van muziek en geschiedenis uit Wilsum en omgeving samenkomen om deze bijzondere gebeurtenis te vieren.

Mis deze kans niet om getuige te zijn van het indrukwekkende buitenconcert Wilsum 700 op zaterdag 1 juli. Verzeker uzelf van een plek en koop uw kaarten vandaag nog!

Kijk voor meer informatie over het concert en de festiviteiten omtrent het 700-jarig bestaan van Wilsum www.euphoniawilsum.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *