Brullende motoren en blije gezichten op ‘De Mooiste Dag’: woensdag 5 juli

Brullende motoren en blije gezichten op ‘De Mooiste Dag’: woensdag 5 juli
Foto © KampenLive

KAMPEN – Gebrul van motoren en vrolijk lachende gezichten. Het laat zich makkelijke raden: woensdag 5 juli is de Oudestraat van 10.00 tot 11.00 uur weer het decor voor de start van ‘De Mooiste Dag’ van de Stichting Live Life. De Mooiste Dag is een motortoertocht voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking uit Kampen en omgeving.

‘Dit jaar vertrekken we als vanouds weer rond 10:00 uur vanaf de Nieuwe Markt’, vertelt Julian Woning van Stichting Live Life. ‘We hopen dat de Kamper bevolking ons weer massaal zal uitzwaaien!’ De stoet gaat dit jaar richting het staatsbos De Zwarte Dennen in de gemeente Staphorst. Hier zijn verschillende activiteiten gepland en vinden optredens van onder andere Stef Ekkel, Mike Appelhof en het Torenkoor plaats. Ook zullen op deze dag de burgermeesters van Kampen én Staphorst aanwezig zijn.

Jaarlijks evenement
Stichting Live Life organiseert ieder jaar een motortoertocht voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking uit Kampen en omgeving. Ontspannen achterop de motor of in een zijspan op weg naar een fantastische dag in de vrije natuur. Wat in 1996 begon als een kleinschalig gebeuren is inmiddels uitgegroeid tot een groots, professioneel en succesvol evenement. In totaal zijn maar liefst circa 850 mensen betrokken bij De Mooiste Dag. ‘Ieder jaar komen 250 enthousiaste motorrijders vanuit het hele land naar Kampen’, vertelt Julian. ‘Dat levert een prachtig plaatje op van ronkende motoren, stoere motorrijders en vele blije Kampenaren die met plezier achterop de motor stappen.’ Ook het bedrijfsleven en tal van organisaties in Kampen en omgeving dragen bij aan dit succes. ‘Zonder de steun van vele lokale en regionale sponsoren, zou De Mooiste Dag niet mogelijk zijn.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *