Bedrijfsbus total loss door brand (Video)

Bedrijfsbus total loss door brand (Video)

Kampen – In de vroege ochtend van afgelopen nacht werd een bedrijfsbus aan de Thorbeckelaan in Kampen volledig verwoest door een hevige brand. Hoewel de eigenaar van het voertuig zijn gereedschap kon redden, is de bus zelf onherstelbaar beschadigd geraakt.

Omstreeks 02:30 uur brak de brand uit aan de voorzijde van de bedrijfsbus. De brandweer was snel ter plaatse en begon meteen met het blussen van het voertuig. Ondanks hun snelle actie kon niet worden voorkomen dat de bus volledig werd verwoest.

De politie heeft direct na het blussen van de brand een onderzoek ingesteld om de oorzaak van de brand te achterhalen. Hoewel het nog te vroeg is om met zekerheid te zeggen wat de aanleiding is geweest, sluit de politie brandstichting niet uit. Mogelijk zullen forensisch experts vandaag de plaats delict grondig onderzoeken en eventuele sporen veiligstellen om de exacte oorzaak te kunnen vaststellen.

De politie roept getuigen of personen die mogelijk meer informatie hebben over de brand op om contact op te nemen. Dat kan onder andere via 0900-8844

Beelden Marco Westendorp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *