Politie houdt drie mannen aan op verdenking van pinpasfraude oplichting

Politie houdt drie mannen aan op verdenking van pinpasfraude oplichting

Kampen – Donderdag 9 februari kreeg de politie een melding van mogelijke pinpasfraude/oplichting aan de Burgemeester van Engelenweg in IJsselmuiden. Er was bij bewoners van het adres een telefoontje van een bank binnen gekomen dat er iets met de pinpas was en dat deze zou worden opgehaald. De melder vertrouwde het niet en belde met de politie. De politie ging naar het adres toe en trof bij de woning een verdachte aan. Deze mishandelde een agent en wist er daarna vandoor te gaan maar de politie wist na een korte achtervolging deze verdachte aan te houden.

Ook bleken er twee andere verdachten in een auto bij de oplichting betrokken te zijn. Deze auto met de twee inzittenden werd door de politie in de omgeving aangetroffen. De inzittenden werden aangehouden. De eerst aangehouden verdachte betrof een 18-jarige man uit Mijdrecht. De andere twee verdachten waren een 21-jarige man uit Mijdrecht en een 20-jarige man uit Vinkeveen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *