Rock Oud Loud naar Paradiso Korendagen

Rock Oud Loud naar Paradiso Korendagen

Optreden in Paradiso: wie wil dat niet? De zangers en zangeressen van Rock Oud Loud gaan het doen! Op zondag 15 januari staan ze met een samengesteld koor uit Kampen, Zwolle, Epe en Apeldoorn in de Amsterdamse poptempel tijdens de Paradiso Korendagen 2023. Vanaf 13.50 uur ‘fifteen minutes of fame’!

De Paradiso Korendagen vinden voor de 35ste keer plaats op zaterdag 14 en zondag 15 januari 2023. Uit het hele land komen de koren, bestaande uit amateurzangers van alle leeftijden, naar Paradiso om te laten horen dat zingen hun passie is. Zij brengen een divers repertoire ten gehore: van swingende popnummers tot renaissance muziek en van wereldmuziek tot jazz.

Medley
“Honderden koren willen ieder jaar meedoen”, vertelt Rock Oud Loud-dirigent Yko Hoekstra. “Dit jaar zijn uit de 300 aanmeldingen 140 koren geselecteerd die elk 15 minuten optreden. Eén daarvan is dus Rock Oud Loud! Hoe tof is dat?” Het speciaal voor dit optreden samengestelde Rock Oud Loud-koor met 110 zangers en zangeressen zingt een medley, gemaakt door Hoekstra. “Er komen stukjes voorbij uit nummers als ‘Lazy Sunday afternoon’, ‘Breakfast in America’, ‘Radar Love’, ‘Just a friend’, ‘Sound of silence’, ‘Easy Living’, ‘The Boxer’ en ‘Hey Jude’. We zijn druk aan het repeteren en zien enorm uit naar onze ‘fifteen minutes of fame’.” De Paradiso Korendagen bijwonen? Dat kan. Tickets à €3,00 zijn verkrijgbaar via paradiso.nl, kinderen t/m 12 jaar hebben gratis entree.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *