Er speelt veel in IJsselmuiden

Er speelt veel in IJsselmuiden
Foto © KampenLive

Dorpsavond IJsselmuiden op 28 november

Op maandag 28 november organiseert de gemeente Kampen een dorpsavond in De Hoeksteen in IJsselmuiden. Er speelt veel in IJsselmuiden. Tijdens deze avond worden belangstellenden via een informatiemarkt geïnformeerd over veel ontwikkelingen die er spelen in het dorp. De avond wordt geopend door wijkwethouder Jan Peter van der Sluis.

Op de informatiemarkt is informatie te halen over woningbouwontwikkelingen aan de Karthuizerlaan in Oosterholt Noord, De Bakkerij, Sonnenbergkwartier en de toekomstige woningbouw in het centrum van IJsselmuiden (voormalige scholenlocaties Erfgenamenstraat en Zandbergstraat). Daarnaast is er informatie over thema’s als oneigenlijk grondgebruik, sanering Blekerijweg en de werkzaamheden aan Schans Buitenwacht. Wijkverbinder Heidi Nieuwenhuis is aanwezig om van gedachten te wisselen over buurtinitiatieven of ideeën voor straat of buurt.

Programma:
Vanaf 19.15 uur Inloop
19.30 uur Opening door wijkwethouder Jan Peter van der Sluis
Toelichting op de informatiemarkt
20.00 uur Informatiemarkt
21.30 uur Einde informatiemarkt

Lezing oudste geschiedenis van IJsselmuiden
Stadsarcheoloog Alexander Jager geeft om 20.00 uur in zaal De Boog in De Hoeksteen een lezing over de oudste geschiedenis van IJsselmuiden. Wilt u hierbij zijn, meldt u dan aan via h.nieuwenhuis@kampen.nl. Wees op tijd, want vol = vol!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *