Opnieuw groot aantal bestuurders in de fout op N-50

Opnieuw groot aantal bestuurders in de fout op N-50

De “Controle op afleiding” op de N50 heeft woensdag voor sommige weggebruikers een duur vervolg gekregen. Er werd door de politie (ter hoogte van Kampen) op de ‘Dodenweg’ tussen 15:00u en 17:30u opnieuw gecontroleerd op het vasthouden van een telefoon tijdens het rijden.

De politie liet in een reactie op social media weten dat het resultaat om te huilen was.

“55 Bestuurders werden door ons geverbaliseerd voor het vasthouden van de telefoon tijdens het (vracht-)autorijden. Het blijkt maar weer dat het nodig is om dit soort controles te herhalen.”  Aldus de politie

Wordt (waarschijnlijk) vervolgd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *