Poëziepopper Vincent Corjanus brengt nieuwe muziek uit

Poëziepopper Vincent Corjanus brengt nieuwe muziek uit

De dichter en poëziepopper Vincent Corjanus heeft de single ‘Geen Gevaar’ uitgebracht. Het is de eerste nieuwe muziek van de Zwollenaar sinds oktober volgend jaar. Momenteel toert de jonge zanger door het land met zijn jubileumtour. Op 26 juni speelt Corjanus in Grand Café Zuijdt in Zwolle.

‘Geen Gevaar’ is de eerste single van het nieuwe project waar Corjanus momenteel aan werkt, wat in het voorjaar van 2023 zal verschijnen. ‘’Het nieuwe liedje schreef ik op een avond in mei. Het gaat over momenten van reflectie die je deelt met een bijzonder iemand. Het is volstrekt veilig om je diepste gedachtes bloot te geven, er is geen gevaar’’, zegt Corjanus.
10 jaar op het podium

Vincent Corjanus draait al 10 jaar mee met zijn liedjes en gedichten. Soms groots, rockend en meeslepend en vaak ook klein en kwetsbaar. De afgelopen jaren schreef Corjanus meer dan 800 gedichten en 80 liedjes. De gedichten van Corjanus waren te horen tijdens Ted Talks, radioshows op 3fm en Radio 2 en ook Frank Boeijen droeg werk van hem voor. De poëziepop-liedjes van Corjanus zijn teder en rauw. Soms met een vleugje elektronica, maar altijd recht uit hart.

De single is vanaf vandaag (24 juni) te beluisteren op Spotify. Op 26 juni treedt Vincent Corjanus op in Grand Café Zuijdt in Zwolle om 16 uur. Entree: gratis.

Beluister de single via deze link: https://open.spotify.com/track/5KzPklT6i7cx1IOMLWRYfS?si=00553f6b46634446

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *