Hilarische Kamper ‘bloopervideo’ opnieuw een veelbesproken hit in Amerika

Hilarische Kamper ‘bloopervideo’ opnieuw een veelbesproken hit in Amerika

Wie herinnert zich het hilarische filmpje niet waarin ‘verslaggeefster’ Claudi Groot Koerkamp, tijdens een interview met oud burgemeester van Kampen Bort Koelewijn pardoes de IJssel in viel? De video ging snel (zoals dat heet) ‘viraal’ en werd al bijna 5 miljoen keer bekeken. Een geslaagde promostunt, zo bleek achteraf.

Je zou denken dat de kracht (na een paar jaar) wel van het betreffende fragment af zijn, maar niets is minder waar. Zo ontdekte de redactie van het Amerikaanse MTV programma Ridiculousness onlangs de video, en opnieuw raakt men er ook in Amerika voor de tweede keer niet over uitgepraat.
Ook Claudi Groot Koerkamp, die in de video een nat pak haalt, vind het nog steeds om te lachen: “Heel bijzonder om 8 jaar na dato de video nog steeds rond te zien gaan, ook op platforms die destijds nog niet eens bestonden. We hadden nooit kunnen dromen dat het zo’n succes zou worden. Mooi voor Kampen. Leuk om dit samen met de burgemeester te hebben mogen doen.”

Ook oud Burgemeester Koelewijn raakt er niet over uitgesproken: “‘Dit was ook voor mij een moment om nooit te vergeten. Dat ze echt in het water viel was voor mij toch even schrikken. Dat de video zo vaak wordt bekeken is het succes van Claudi! Nog steeds maak ik mee dat mensen mij van deze video herkennen.” Aldus de goedlachse Bort.

Het betreffende fragment in het Amerikaanse Blooperprogramma Ridiculousness

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *