Kunstencentrum Quintus houdt Open Huis

Kunstencentrum Quintus houdt Open Huis

‘Liever met een cluppie dan in m’n uppie’

KAMPEN – Het feestelijke Open Huis van Quintus is terug van weggeweest! Het kunstencentrum aan de Vloeddijk 38 pakt op zaterdag 21 mei van 12.00 tot 16.00 uur flink uit met een bruisend programma voor jong en oud, onder het motto ‘Liever met een cluppie dan in m’n uppie!’

‘Nooit eerder voelde het zó goed om elkaar weer te ontmoeten! Want muziek maken, met taal spelen, theater maken, dansen en creatief bezig zijn: het is onwijs leuk, maar ‘liever met een cluppie dan in m’n uppie!’ Dàt motto voor ons nieuwe cursusseizoen brengen we direct in de praktijk met het Open Huis op zaterdag 21 mei waarvoor we iedereen van harte uitnodigen’, aldus het Quintus-team.

Programma
Tijdens het Open Huis barst het historische Quintusgebouw uit haar voegen van de feestelijke en inspirerende activiteiten. De aftrap is om 12.00 uur met de openingsact ‘We gaan nog niet naar huis’ uit de Quintus familiemusical Wonderland. Tussen 12.00 en 16.00 uur zijn er creatieve workshops, kinderactiviteiten, dansvoorstellingen, muzikale optredens, theater en musical, muziekproeverijen, open ateliers (o.a. tekenen & schilderen, grafiek, boekbinden en edelsmeden), een Photobooth, Cursistenexpositie, Kunstmarkt, het Spetterletterspel en nog véél meer. Ook kan het publiek kennismaken met de zomercursussen, het kakelverse cursusprogramma voor 2022-2023 en vragen stellen aan docenten of administratie. Alle activiteiten zijn gratis. Meer weten? Alle ins & outs zijn te vinden op www.quintuskampen.nl of bel met 038-3371200.

Quintus_brochure en uitnodiging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *