Gospelkoor Joyful Sound uit Kampen komt in Aktie

Gospelkoor Joyful Sound uit Kampen komt in Aktie

Op zaterdag 14 mei a.s. organiseert het gospelkoor Joyful Sound een sportieve Joyful journey dag voor haar koorleden. “We gaan die dag al wandelend en/of fietsend van Kampen naar t’Harde. Deze sportieve activiteit is tbv het goede doel KWF. Tegen 15.00 uur ‘s middags hopen we allemaal aangekomen te zijn in ‘t Harde en zullen daar de dag dan gezellig met elkaar afsluiten.” Aldus de organisatie.
Naast het goede doel zal ook verbondenheid en ontmoeting centraal staan die dag!

De totale opbrengst van onze sportieve activiteit voor het KWF, zal op woensdag 18 mei a.s. tijdens de koorrepetitie bekendgemaakt worden.
Dit alles is de aanloop naar een prachtige jubileum concert (25+2) met als titel: ‘Amazing Journey’ op zaterdag 11 juni in de Hoeksteen in IJsselmuiden. De aanvang is 19.30 uur. Kaarten voor dit concert zijn verkrijgbaar op www.joyfulsound.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *