Johan Pitstra nieuwe hoofdtrainer DOS Kampen

Johan Pitstra nieuwe hoofdtrainer DOS Kampen

DOS Kampen heeft Johan Pitstra aangetrokken als trainer voor de 1e selectie. Hij heeft een contract voor 1½ seizoen getekend en start per direct. DOS heeft er alle vertrouwen in dat met de aanstelling van de ervaren trainer 1e klasse behoud haalbaar is.

Koos Westendorp, bestuurslid voetbaltechnische zaken: “Johan ademt één en al voetbal en brengt met zijn ervaring als voetballer én trainer de nodige bagage mee. Dat kwam in de gesprekken met het Managementteam en een afvaardiging van de spelers duidelijk naar voren. Bovendien past hij perfect in ons profiel. Hij heeft een heldere spelopvatting, is communicatief vaardig en hecht sterk aan fitheid, inzet en verantwoordelijkheid van de spelersgroep”.

Johan heeft zijn sporen als voetballer verdiend bij ACV waar hij 15 jaar in het eerste elftal heeft gespeeld en veel titels heeft behaald. Ook is hij bij die club vier jaar hoofdtrainer geweest, naast diverse andere verenigingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *