‘Even Alleen’ nieuwe single zanger Vincent Corjanus

‘Even Alleen’ nieuwe single zanger Vincent Corjanus

‘Even Alleen’ is de laatste single van het album ‘Drama & Avontuur’ van zanger Vincent Corjanus. De single bevat daarnaast twee bonustracks die nog niet eerder zijn verschenen. Het zijn afvallers van het album. De nummers zijn opgenomen op Terschelling in januari dit jaar.

Het lied is voorlopig de laatste single van de jonge zanger. Momenteel heeft Corjanus een pauze ingelast in zijn Nederlandse tour langs theaters, zalen en bibliotheken. Zijn jubileumtour was onder andere al te zien in Tubbergen, Zwolle, Nijkerk, Heino, Kampen en Leeuwarden. De tour wordt hervat in 2022 door de coronamaatregelen.

Vincent Corjanus is een poëziepopper. De singer-songwriter zocht een jasje voor zijn gedichten, zo ontstonden er liedjes. Een nieuw genre was geboren. Inmiddels draait Vincent bijna 10 jaar mee met zijn liedjes en gedichten. Hij schreef zeven dichtbundels en maakte een CD. De gedichten van Vincent waren te horen tijdens Ted Talks, radioshows op 3FM en Radio 2 en ook Frank Boeijen droeg werk van hem voor. De liedjes van Vincent Corjanus zijn teder en rauw. Soms met een vleugje elektronica, maar altijd recht uit hart.

De single is te beluisteren op Spotify: https://open.spotify.com/album/2XkcCE2uIG5zUU2WQSnxjp?si=OeTUgAmfTb-53yIEfuiGMg

Foto: Kirsten van de Meent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *