Gemeente Kampen uit waardering voor ondernemers tijdens Week van de Ondernemer

Gemeente Kampen uit waardering voor ondernemers tijdens Week van de Ondernemer

Van 15 tot en met 19 november is het de Week van de Ondernemer. De gemeente Kampen uit in het bijzonder deze week haar waardering voor alle ondernemers in de gemeente Kampen; voor hun inzet en hun bijdrage aan de samenleving en de economische ontwikkeling van Kampen. Tijdens de Week van de Ondernemer ontmoeten wethouder economie Bas Wonink en het college een aantal ondernemers in de gemeente Kampen.

Wethouder Wonink bezoekt verschillende bedrijven op Bedrijvenpark Rijksweg 50. Het eerste bezoek is bij Vidalco Systems BV. Zij hebben recent een nieuw bedrijfspand gerealiseerd aan de Carlsonstraat. Ook staat een bezoek gepland aan Asia Express Food BV. Dit is het grootste bedrijf op het bedrijvenpark en heeft haar vloeroppervlak met de nieuwbouw in 2020 nagenoeg verdubbeld.

Op woensdag maakt wethouder Wonink tijdens de algemene ledenvergadering kennis met de eigenaren van Bedrijvenpark Rijksweg 50. Het volledige college brengt tijdens de Week van de Ondernemer een bezoek aan komkommerkwekerij IJsselgrow in IJsselmuiden. Dit bedrijf is ambitieus en ontwikkelt uitbreidingsplannen die zijn gericht op duurzame bedrijfsvoering.

Bas Wonink: “In de gemeente Kampen hebben we veel hardwerkende ondernemers. Dat harde werken past bij onze cultuur en mentaliteit, maar verdient zeker onder de huidige omstandigheden veel waardering. Zzp-ers, ondernemers in het midden- en kleinbedrijf en in de industrie; allemaal leveren ze een bijdrage aan onze lokale economie. Ondernemers zorgen daarmee voor nieuwe kansen en ontwikkelingen. Tijdens de Week van de Ondernemer geven wij hen daarom de aandacht die dit verdient.”

Op een later moment maken burgemeester De Rouwe en wethouder Wonink kennis met de verschillende ondernemersorganisaties uit de gemeente Kampen.

De Dag van de Ondernemer is een jaarlijks initiatief van MKB-Nederland waarop er aandacht gegeven wordt aan het belang van ondernemers voor Nederland. Dit jaar valt deze dag op vrijdag 19 november. De gemeente Kampen onderstreept dit belang door hier een week lang aandacht aan te besteden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *