Maestro verkiezing kan beginnen

Maestro verkiezing kan beginnen

De kandidaten voor de 2021 editie van Maestro zijn: Hilde Palland, Brenda Siebrand, Michiel de Groot en Berjo Timmer. Alle vier hebben ze inmiddels de nodige proefrepetities met het AMDG orkest achter de rug en hebben ze persoonlijke coaching van Han Koek ontvangen.

De 4 deelnemers ontlopen elkaar niet veel, hebben in de afgelopen weken hard geoefend en hebben ieder hun eigen stijl ontwikkeld om het orkest onder controle te houden. Sommige kandidaten staan bijna dansend te dirigeren terwijl anderen strak gespannen proberen om het tempo vast te houden. Muzikaal is het op een goed niveau en dirigent Han Koek is dan ook behoorlijk trots op zijn pupillen.
Zaterdagavond 9 oktober belooft de Maestro verkiezing een spannende, maar ook een hele leuke muzikale avond te worden. Het orkest van AMDG start onder leiding van Han Koek om 20.00 uur in de Nieuwe Kerk aan de Broederweg. Thuis meekijken van via de kanalen van KampenLive.
De toegang is gratis, maar er is een collecte ter bestrijding van de onkosten.

Voor dit evenement is een QR-code nodig in de vorm van een vaccinatiebewijs of een toegangstest. Kijk op www.testenvoortoegang.org voor de voorwaarden betreffende testen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *