Geslaagde burendag op Ds. Johan van de Wendeschool

Geslaagde burendag op Ds. Johan van de Wendeschool

Vrijdagmorgen 24 september was het in de schooltuin van de Wendeschool een gezellige drukte met buren, ouders, grootouders en andere belangstellenden. Burendag werd gevierd onder het genot van een kop koffie, gezonde fruithapjes gemaakt door de kinderen en cake met eigen gemaakte pruimenjam.

“Burendag is een initiatief van het Oranje fonds waarvan wij dit jaar, samen met de Groene Loper (gebiedscoöperatie IJsseldelta) een subsidie toegekend kregen voor het vergroenen van ons schoolplein. Vanmorgen hebben de kinderen onder toeziend oog van de buren en alle belangstellenden bloembollen gepoot en fruitstruiken geplant.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *