Win 2 toegangskaarten voor No Brakes in Stadsgehoorzaal

Win 2 toegangskaarten voor No Brakes in Stadsgehoorzaal

Volgende week zondag 3 oktober treedt de Kamper band No Brakes op in de Stadsgehoorzaal. De band speelt de mooiste songs uit de grootste filmklassiekers. Klassiekers waaronder Grease, Dirty Dancing en Top Gun worden door de band aangestipt en de grootste hits zullen live worden gespeeld.

Wil je hier graag naar toe, maar heb je niet de kans gehad om tickets te kopen? Maak hier dan kans op 2 gratis kaarten. Deel dit bericht en beantwoord de volgende vraag. Met wie wil jij graag naar No Brakes – At the Movies? Tag die persoon en vertel waarom hij/zij met jou mee mag.

Op zondagavond wordt de winnaar bekend gemaakt op de facebookpagina van No Brakes: https://www.facebook.com/No-brakes-323205124452672

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *