Definitief streep door The Sound of Full Color

Definitief streep door The Sound of Full Color

Iedereen hoopte dat het dit jaar dan eindelijk weer door zou gaan, maar… The Sound of Full Color is ook voor dit jaar afgelast.

Twee weken geleden meldde de organisatie dat het jaarlijkse Full Color Festival dit jaar toch plaats zou vinden in de vorm van The Sound of Full Color, echter door de aangescherpte maatregelen en de te grote risico’s en onzekerheid stopt het voor dit jaar, aldus de organisatie in een korte reactie op Twitter.

“We bedanken alle vrijwilligers, sponsoren en anderen die het festival een warm hart toedragen en klaar stonden om ons te helpen. Dat voelt zo goed. Het jubileum van Full Color Festival verschuiven we nu vooruit en we hopen volgend jaar alsnog dat feest met iedereen te vieren!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *