Nieuwe vereniging Binnenstad Ondernemers Kampen (BOK) uit de startblokken

Nieuwe vereniging Binnenstad Ondernemers Kampen (BOK) uit de startblokken

De binnenstadsondernemers van Kampen hebben een vernieuwde organisatie met een nieuw bestuur onder leiding van winkelier Michiel de Groot. Op 8 februari is dit in een ledenbijeenkomst van de binnenstadondernemers besloten. Daarmee is een volgende stap gezet in de professionalisering van het binnenstadsmanagement in Kampen.

Organisatie
De ‘oude’ vereniging voor binnenstadondernemers (OVK) en de Stichting Ondernemersfonds Centrum Kampen zijn opgeheven om plaats te maken voor de vereniging Binnenstad Ondernemers Kampen (BOK). Dit is gedaan om de samenwerking tussen ondernemers en de andere partijen in de binnenstad verder te versterken. De samenwerking is nu als volgt opgezet: onder de stichting Kampen Partners valt de Stuurgroep Binnenstadsmanagement. Deze organisatie bewaakt het budget voor het ondernemersfonds. De stuurgroep bestaat uit vertegenwoordigers van de vastgoedeigenaren (de VVBK), de Gemeente Kampen en de BOK. De BOK is daarmee dé belangenvereniging van de ondernemers in de binnenstad van Kampen en is via deelname in de stuurgroep en werkgroepen nauw betrokken bij de besteding van het budget voor het ondernemersfonds.

Bestuur
Het nieuwe bestuur is als volgt samengesteld: Michiel de Groot (Intertoys) is benoemd tot voorzitter. Pepijn Keijser (HEMA) en Marianne Stoelties (Kunstig Kitschwerk) zijn eveneens als nieuwe bestuursleden toegetreden. Fre Helleman en Rick Westerhof zijn teruggetreden uit het bestuur.

Alle ondernemers uit de binnenstad van Kampen die reclamebelasting betalen ten behoeve van het ondernemersfonds in de binnenstad mogen gratis lid worden. Dat kan eenvoudig met een mailtje naar info@bok-online.nl. Op de website www.bok-online.nl is meer informatie te vinden over de opzet en activiteiten van de ondernemersorganisatie.

Kampen Partners
Onder de vlag van de stichting Kampen Partners zijn inmiddels veel krachten gebundeld. Hierbij wordt ook professionele ondersteuning gegeven aan de verschillende citymarketingactiviteiten. Binnenstadsmanager Leo Hoksbergen werkt voor de stuurgroep binnenstadsmanagement en zal ook de BOK hierin adviseren, evenementencoördinator Aline Hofstee ondersteunt het Evenementen Platform Kampen en citymarketeer Roeland Tameling neemt de overige werkzaamheden voor zijn rekening. Dat doet hij met hulp van een campagneteam dat zorgt voor de verschillende marketingcommunicatie uitingen. Meer informatie hierover is te vinden op www.kampenpartners.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *