Stadsbrug door storing afgesloten voor alle verkeer

Stadsbrug door storing afgesloten voor alle verkeer

De Stadsbrug wil sinds vanochtend niet meer helemaal naar beneden. De brug staat daardoor in een soort scheefstand. Ook werkt de noodbediening niet. Een monteur is op dit moment druk aan het werk om het euvel te verhelpen. Door de storing is de Stadsbrug voor alle verkeer afgesloten. Hoe lang de storing gaat duren, is nog niet bekend.

Verkeer van en naar IJsselmuiden moet omrijden via de Molenbrug. Door het winterse weer rijden geen treinen. Ook is er door de lockdown weinig verkeer. Daarom heeft de gemeente Kampen geen alternatief vervoer voor voetgangers en fietsers geregeld. Is dit voor u een probleem? Neem dan contact op met de gemeente via telefoonnummer 14038.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *