Kaboutervoetbal VV Kampen gaat weer van start

Kaboutervoetbal VV Kampen gaat weer van start

Zaterdag 15 augustus start Kaboutervoetbal bij VV Kampen de trainingen. Kinderen van 3-4 t/m 6 jaar kunnen spelenderwijs leren omgaan met de bal.

Elke zaterdag van 10.00 – 11.00 uur komen 10-12 kinderen naar de training om te wennen aan de bal en gaan ze spelenderwijs met de bal dingen doen. Twee en soms drie trainers leren middels spelletjes op het doel af te gaan. De ene keer op een klein goaltje, de andere keer op het grotere goal waar de trainer staat te keepen. Om te wennen aan het gemikt schieten gaan ze schieten op kegels/pionnen, flessen of blokken.

Mochten er genoeg 6 jarige kinderen krijgen ze een aparte training. Er wordt een team gemaakt zodat er echte wedstrijden gespeeld kunnen worden.

Wanneer je liever één keer in de twee weken wilt komen is dat geen probleem.

Liever eerst een keer komen kijken? Dat kan! Graag van te voren een mailtje sturen i.v.m. de maatregelen rondom corona.

Voor aanmelden of verdere vragen, stuur gerust een e-mail naar vvkabouters@outlook.com of bezoek de website van vvkampen.nl

Sfeerimpressie door ouder
“Lias dwarrelt lekker door het veld en soms meer achter vriendjes aan dan achter de bal, maar hij heeft het naar zijn zin. Het is voetbal voor het jongste segment (voor de ouders is het soms ook gewoon entertainment.) Je ziet in het begin zo’n hummeltje onhandig met de bal spelen, maar daar komt al snel verbetering in. Oefening baart kunst. En met plusminus 10 van die kleuters moeten de trainers voorzien zijn van engelengeduld. En geloof mij, dat hebben ze! De trainers stoppen ziel en zaligheid in de trainingen, verzinnen leuke activiteiten op niveau en dat maakt ook dat de kinderen zich al snel vertrouwd voelen. Met de bal én met de trainers. In de winter werd er een zaal gehuurd en konden we lekker warm oefenen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *