Quintus zoekt 185 kinderen voor jubileumoptreden tijdens Winterfestival

Quintus zoekt 185 kinderen voor jubileumoptreden tijdens Winterfestival

KAMPEN – Ben jij tussen de 6 en 12 jaar oud, gek op zingen en droom je ervan om op te treden met een enorm kinderkoor? Dan heeft Quintus goed nieuws voor jou! Het kunstencentrum in Kampen viert dit jaar haar 185-jarig bestaan en wil dit jubileum extra speciaal maken door 185 kinderen te laten deelnemen aan een bijzonder optreden. Het hoogtepunt van dit feestelijke jaar wordt het Winterfestival op vrijdagavond 13 december, waar een groot koor een vrolijk jubileumlied zal zingen. Meedoen is volledig gratis.

Het kinderkoor Q-ties van Quintus treedt regelmatig op bij bijzondere evenementen, zoals het Full Color Festival en Sail Kampen. Dit najaar staat het Winterfestival centraal, waar de jonge zangers om 19.30 uur het podium zullen betreden met een speciaal geschreven jubileumlied.

Repetities voor dit grootschalige optreden worden gehouden op woensdagen in oktober, november en december van 16.00 tot 16.45 uur bij Quintus aan de Vloeddijk 38. Hoewel de eerste repetities al van start zijn gegaan, is er nog steeds plek voor nieuwe enthousiaste kinderen. Iedereen kan zich nog aanmelden en vrienden en vriendinnen meenemen om samen mee te zingen.

Wil je meedoen aan dit unieke kinderkoorproject? Schrijf je dan snel in via de website quintuskampen.nl en wees onderdeel van dit bijzondere jubileumfeest!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *