Overleden persoon aangetroffen in het water bij de Koggewerf in Kampen

Overleden persoon aangetroffen in het water bij de Koggewerf in Kampen

Vanmorgen is er bij de Koggewerf, aan de IJssel bij Kampen, een overleden persoon aangetroffen in het water. Direct na de vondst heeft de politie de omgeving afgezet en een onderzoek gestart. De brandweer heeft schermen geplaatst om het gebied af te schermen.

Forensisch rechercheurs van de politie zijn ter plaatse om onderzoek te doen naar het lichaam en de vindplaats. Zij proberen vast te stellen of er sprake is van een misdrijf. Op dit moment is er nog niets bekend over de doodsoorzaak of de identiteit van de overleden persoon. Het lichaam is inmiddels geborgen.

*UPDATE*
Het slachtoffer blijkt een 42-jarige inwoner van Eersel te zijn. De man was als vermist opgegeven, en de politie onderzoekt momenteel de omstandigheden rondom zijn overlijden.

De autoriteiten vermoeden dat de man voor het laatst in de nacht van donderdag op vrijdag in het centrum van Kampen is gezien. Er zijn aanwijzingen dat hij van de Marktgang naar de IJsselkade is gegaan.

De politie roept iedereen die iets gezien heeft of beschikt over camerabeelden op om contact op te nemen. Dit kan via de tiplijn 0800 6070 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800 7000.

Foto © KampenLive / Marco Westendorp

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *