Aangepast treinverkeer van 22 juni t/m 28 juni

Aangepast treinverkeer van 22 juni t/m 28 juni
Foto © KampenLive

Door werkzaamheden aan het spoor bij Zwolle rijden er vanaf 22 juni tijdelijk minder treinen. Bekijk hier het overzicht van de dienstwijzigingen.

Traject Zwolle – Kampen
Nacht van zaterdag 22 op zondag 23 juni
De laatste trein van Zwolle naar Kampen (vertrek 00:59 uur uit Zwolle) en de laatste trein van Kampen naar Zwolle (vertrek 01:14 uur uit Kampen) rijden niet. Er rijden bussen.

Zondag 23 juni
Tot 09:15 uur rijden er geen treinen tussen Zwolle en Kampen. Er rijden bussen.
De eerste trein van Zwolle naar Kampen die weer rijdt, vertrekt om 09:17 uur uit Zwolle. De eerste trein van Kampen naar Zwolle die weer rijdt, vertrekt om 09:32 uur uit Kampen.

De bussen die rijden in plaats van de trein (lijn 822) vertrekken in Kampen vanaf de voorzijde van het station en op station Zwolle Stadshagen vanaf de haltes aan de Hasselterweg. In Zwolle vertrekken de bussen vanaf de halte voor treinvervangend vervoer op de Hanzelaan.

Kijk hier voor de vertrektijden van de bussen die rijden in plaats van de trein.

Traject Zwolle – Enschede
Nacht van zaterdag 22 op zondag 23 juni
De laatste trein van Zwolle naar Enschede (vertrek 01:06 uur uit Zwolle) rijdt niet. Er rijden bussen.

Zondag 23 juni
Er rijden geen treinen tussen Zwolle en Wierden. Er rijden bussen. Tussen Wierden en Enschede rijdt de Sprinter (RS23) normaal volgens de dienstregeling maar er zijn wel enkele aanpassingen in de aankomst- en vertrektijden op station Wierden.

LET OP!
Tot 09:30 uur rijden er óók geen treinen tussen Wierden en Almelo. Ook hier rijden dan bussen. De eerste trein van Almelo naar Wierden die weer rijdt, vertrekt om 09:30 uur uit Almelo. De eerste trein van Wierden naar Almelo/Enschede die weer rijdt, vertrekt om 09:53 uur uit Wierden.

Maandag 24 juni t/m donderdag 27 juni
Er rijden geen treinen tussen Zwolle en Wierden. Er rijden bussen. Tussen Wierden en Enschede rijdt de Sprinter (RS23) normaal volgens de dienstregeling maar er zijn wel enkele aanpassingen in de aankomst- en vertrektijden op station Wierden. De intercity Zwolle – Enschede (IC23) rijdt op het hele traject niet. Reizigers kunnen gebruik maken van de Sprinter (RS23).

Tussen Zwolle en Wierden rijden stop- en snelbussen. De stopbussen stoppen tussen Zwolle en Wierden op alle tussengelegen stations. De snelbussen stoppen niet op het Marktplein in Heino. In de ochtendspits rijden er extra snelbussen van Nijverdal via Raalte naar Zwolle. In de middagspits rijden er extra snelbussen van Zwolle via Raalte naar Nijverdal.

Vrijdag 28 juni tot 09:00 uur
Er rijden tot 09:00 uur geen treinen tussen Zwolle en Wierden. Er rijden bussen.
Tussen Wierden en Enschede rijdt de Sprinter (RS23) normaal volgens de dienstregeling maar er zijn wel enkele aanpassingen in de aankomst- en vertrektijden op station Wierden. De intercity Zwolle – Enschede (IC23) rijdt tot 09:00 uur op het hele traject niet. Reizigers kunnen gebruik maken van de Sprinter (RS23).

Vanaf 09:15 uur wordt de normale dienstregeling weer gereden. De eerste Sprinter (RS23) van Zwolle naar Wierden die weer rijdt, vertrekt om 09:22 uur uit Zwolle. De eerste Sprinter (RS23) van Wierden naar Zwolle die weer rijdt, vertrekt om 09:36 uur uit Wierden. De eerste ICE (IC23) van Zwolle naar Enschede die weer rijdt, vertrekt om 09:22 uur uit Zwolle. De eerste ICE (IC23) van Enschede naar Zwolle die weer rijdt, vertrekt om 09:36 uur uit Enschede.

Tot 09:00 uur rijden er tussen Zwolle en Wierden stop- en snelbussen. De stopbussen stoppen tussen Zwolle en Wierden op alle tussengelegen stations. De snelbussen stoppen niet op het Marktplein in Heino. In de ochtendspits rijden er extra snelbussen van Nijverdal via Raalte naar Zwolle.

De bussen die rijden in plaats van de trein (lijn 823) vertrekken in Almelo en Wierden vanaf de voorzijde van het station en in Nijverdal en Raalte vanaf het busstation. In Heino vertrekken de bussen vanaf het Marktplein (± 800 meter vanaf het station). In Zwolle vertrekken de bussen vanaf de halte voor treinvervangend vervoer op de Hanzelaan.

Kijk hier voor de vertrektijden van de bussen die rijden in plaats van de trein.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *