Team Nikai 4 Life overhandigt € 26.870,78 en bezoekt Prinses Máxima Centrum

Team Nikai 4 Life overhandigt € 26.870,78 en bezoekt Prinses Máxima Centrum

Afgelopen vrijdag heeft Team Nikai 4 Life een cheque van € 26.870,78 overhandigd tijdens een bijzonder bezoek aan het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht. Het team, bestaande uit deelnemers uit onder andere Kampen, Elburg en Zwolle, beklom eerder dit jaar de Stelvio-pas om geld in te zamelen voor onderzoek naar kinderkanker.

Na hun aankomst werden de teamleden verwelkomd door de Drost Research Group en kregen zij een uitgebreide rondleiding door het onderzoekscentrum. Onder leiding van hoofdonderzoeker Jarno Drost kreeg de groep een kijkje achter de schermen van de wetenschappelijke onderzoeken die in de laboratoria plaatsvinden. Tijdens de rondleiding vertelde Drost inspirerend over het belang van de onderzoeken voor de bestrijding van kinderkanker.

De teamleden waren zichtbaar onder de indruk van het werk dat in het centrum wordt verricht. “Het zien van dit onderzoek geeft betekenis aan onze inspanningen tijdens de Stelvio for Life. Dit is waar we het voor doen,” aldus een van de deelnemers.

Het hoogtepunt van het bezoek was de overhandiging van de cheque aan Jarno Drost. Met het ingezamelde bedrag hoopt Team Nikai 4 Life een waardevolle bijdrage te leveren aan het onderzoek naar kinderkanker en de behandeling van jonge patiënten in Nederland.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *